Dichter bij Bloem: wie doet er mee?


J.C. BloemGeachte volger/bezoeker,

Op 26 februari 2017 wordt een grandioze happening georganiseerd in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Tijdens deze middag en avond wordt de dichtkunst van J.C. Bloem in het zonnetje gezet maar ook onder handen genomen door dichters, musici, rappers en beeldend kunstenaars. Wilt u meedoen aan dit bijzondere evenement? Kijk voor meer informatie op deze speciale Facebookpagina.

Op vrijdagavond 28 oktober 2016 om 20.00 uur is Bloem-biograaf Bart Slijper uitgenodigd in de Oudshoornse Kerk in Alphen aan den Rijn vragenderwijs te komen vertellen over het leven en het werk van Bloem. Hij wordt in een enigszins op Collegetour gelijkende setting aan de tand gevoeld door Jean Pierre Geelen, de Volkskrant columnist, afgewisseld met gezongen gedichten van Bloem door de Texelse singer songwriter Jaap Dros.
Deze avond wordt ook gezien als ondersteuning voor het poëzieproject voor de middelbare scholieren. Dit educatieve project zou kunnen leiden naar een bundel van door die leerlingen gemaakte gedichten, geïnspireerd en gebaseerd op de poëzie van Bloem. Om die reden krijgen middelbare scholieren een korting van 50% op de entreeprijs van € 15,00. In de voorverkoop en aan de zaal betalen scholieren € 7,50, terwijl anderen in de voorverkoop € 12,50 en aan de zaal € 15,00 betalen.

• De online voorverkoop vindt plaats op de website van Billetto
• De fysieke voorverkoop vindt plaats via Boekhandel Haasbeek (Julianastraat en Herenhof Alphen aan den Rijn)
• Scholieren kunnen ook via de scholen kaarten kopen.

Zegt het voort!

3 thoughts on “Dichter bij Bloem: wie doet er mee?

Zegt het voort / Spread the word

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.