Afronding Festival van Mooie Woorden 11 maart 2017


bloem1

Geachte volger/bezoeker,

Hopelijk bent u inmiddels de kater van het niet doorgaan van het Festival van Mooie Woorden een beetje kwijt. Het organiserende team heeft gemeend de festiviteiten die wel zijn doorgegaan, te weten het project Dichter bij Bloem, expositie BloemKunst en gedichtenwedstrijd voor scholieren Winning Moed, toch niet helemaal met stille trom af te moeten sluiten.
Wij nodigen u hierbij van harte uit om zaterdag 11 maart van 14.00-17.00 aanwezig te zijn in de kleine zaal van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Er is een programma samengesteld met onder meer de prijsuitreiking van de expositie BloemKunst en de gedichtenwedstrijd Winning Moed.
Naast BloemKunst en Winning Moed is ook de festival-gedichtenbundel van belang. Als u een kaartje voor het festival heeft gekocht willen wij die graag persoonlijk aan u overhandigen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan zal organisatie van het Festival ervoor zorgen dat de bundel wordt thuisgestuurd. Zolang de voorraad strekt, zal de bundel ook te koop zijn.
Zegt het voort!

One thought on “Afronding Festival van Mooie Woorden 11 maart 2017

Zegt het voort / Spread the word

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.