Creatieve taalliefhebbers gezocht / Wanted: creative language adepts


vulpen

*

Alphen aan den Rijn – Je wilt een roman schrijven of een dichtbundel publiceren. Hoe doe je dat? Hoe kom je aan een goed verhaal en hoe werk je het uit? Hoe denken andere mensen over het werk dat je aflevert? Zit je steeds weer opnieuw over je bureau gebogen om een goed verhaal te schrijven en lukt het maar niet om het af te ronden? Hoe moet dat nu verder?

Het Literair Podium van de nieuwe stichting AlphenTaal helpt je bij de beantwoording van al deze vragen en biedt ondersteuning. 8 september 2017 is het zover. Dan is er voor het eerst een podium voor schrijvers in Theater Castellum. De eerste Alphense stadsdichter treedt op maar daar blijft het niet bij. Iedereen die schrijft kan zich laten horen tijdens dit Literair Podium van stichting AlphenTaal.

Op dit moment zijn we nog druk bezig het allemaal voor te bereiden maar de vooruitzichten zijn goed. Alphen aan den Rijn kent tientallen dichters en schrijvers en misschien ben jij wel één van hen. Het is de bedoeling dat het podium eens in de maand wordt gehouden. Elk podium biedt de mogelijkheid aan schrijvers en dichters om eigen werk voor te dragen. Verder zijn er cursussen, workshops, optredens van bekende en minder bekende schrijvers, dichters en songwriters, interviews. Daarnaast zijn er lezingen, bijvoorbeeld over het uitgeven van boeken. We proberen ook verbindingen te zoeken met andere kunstvormen zoals schilderen en muziek.

Laat je niet weerhouden om nu al te reageren. Misschien behoor je bij de eersten die tijdens een podiumavond een verhaal laat horen. We zien je graag!

Meer weten, sponsor worden of anderszins reageren? Vul het contactformulier in op alphentaal.wordpress.com

Zegt het voort!

*

Dear follower/visitor,

Lately, I have been involved in a brand new foundation, planning to organize monthly creative writing meetings in Alphen aan den Rijn.

As from September 8, 2017,  Theater Castellum’s doors will be open to poets, writers and artists of any other disciplin, creating a buzz that will hopefully spread out as time will allow.

If you would like to attend, participate or become a sponsor, follow alphentaal.wordpress.com

Spread the word!

Peter Bouchier

*

5 thoughts on “Creatieve taalliefhebbers gezocht / Wanted: creative language adepts

Zegt het voort / Spread the word

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.